Kritiseres: - Bryr seg ikke

Mener Manchester Uniteds nye manager bare tenker på penger.

MIDLERTIDIG LØSNING: Ralf Rangnick skal lede Manchester United ut sesongen. Foto: Jens Meyer/AP/NTB
MIDLERTIDIG LØSNING: Ralf Rangnick skal lede Manchester United ut sesongen. Foto: Jens Meyer/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede før Ralf Rangnick (63) har fått arbeidstillatelsen i orden, har flere ytret sin mening om Manchester Uniteds ansettelse av den midlertidige manageren.

Tyskeren kommer fra jobben som sportsdirektør i Lokomotiv Moskva, og tidligere Lokomotiv Moskva-president Nikolai Naumov rasler med sablene nå som Rangnick skal ta over de røde ut sesongen - før han trer over i en konsulentrolle de påfølgende to åra.

- Det handler ikke om Manchester. For Rangnick er ikke dette en flukt, forræderi eller skammelig. Rangnick er en handelsmann, sier Naumov til Match TV på spørsmål om tyskeren er en «forræder», gjengitt av Manchester Evening News.

- Bryr seg ikke

Naumov fortsetter:

- Han bryr seg overhodet ikke om fotball, fordi han bare driver med forretningsvirksomhet. Jo flere land, ligaer og fotballklubber han er innom, jo mer vil han tjene. Han er fullstendig likegyldig til Lokomotiv. Han kom ikke her for fotballens skyld, men for å tjene penger.

Lokomotiv Moskva skrøt på sin side av jobben Rangnick har gjort for klubben siden juli - i en pressemelding. Rangnick skrev opprinnelig under på en treårskontrakt med den russiske klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.