Kritiserte Beckham, ble ny United-trener

Manchester United har hentet Valter di Salvo, mannen David Beckham ga skylden for dårlig EM-form.

I går bekreftet Manchester United på sine hjemmesider at Valter di Salvo blir ny trener i klubben. di Salvo hadde ansvaret for den fysiske treningen i Real Madrid forrige sesong, og fikk kritikk fra David Beckham etter EM.

Becks misfornøyd

-  Vi trener ikke så mye kondisjon i Real Madrid som vi gjorde i Manchester United, sa David Beckham, og mente det var grunnen til den dårlige EM-formen.

Real Madrids president, Florentin Perez, svarte knallhardt på kritikken og mente Beckham selv måtte ta skylda for sin elendige form.

-  Når han får beskjed om å hvile i to dager, betyr ikke det at han kan sette seg på et fly til England og så vidt rekke tilbake til trening 48 timer seinere, svarte Perez.

Men det var ikke bare Beckham som murret over manglende hardtrening. Ifølge den engelske avisa Daily Mirror, var også Raul misfornøyd med treningsopplegget.

Og da fikk kanskje Beckham mer gehør hos klubbpresidenten. Real kollapset som kjent mot slutten av vårsesongen.

Hi-tech-metoder

40 år gamle di Salvo, som tidligere jobbet som Sven-Göran Erikssons sjefstrener i Lazio, har allerede begynt arbeidet med å få United-stjernene i Premier League-form.

Og den italienske stjernetreneren bruker visstnok svært høyteknologiske treningsmetoder, skal vi tro Uniteds hjemmeside.

Tidligere har United hentet tilbake Carlos Queiroz som var hovedtrener i Real Madrid i fjor. Queiroz var Fergusons assistent før Madrid-oppholdet og går tilbake i samme rolle nå.

NY TRENER: Tidligere Real Madrid-trener Valter di Salvo skal hjelpe Sir Alex Ferguson i Manchester United.