Kritiserte laget - nå er han vraket

Daouda Bamba er ikke med mot Molde etter å ha kritisert laget.

VRAKET: Daouda Bamba blir ikke med mot Molde. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
VRAKET: Daouda Bamba blir ikke med mot Molde. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpixVis mer

BA skriver at Daouda Bamba ikke er med i troppen mot Molde. Dette som en følge av at han kritiserte sitt lag og spillestilen i etterkant av 4-0-tapet mot Ranheim i cupen.

- Treneren er en vinner. Han synes det er bedre å vinne 1-0 enn 4-3, som er bedre for en spiss. Men vi har en slik hjernevask. Vi må gjøre det og det. Jeg tror treneren prøver å finne ut hva som er best for alle. Jeg håper det blir bedre i framtida, sa Bamba til Eurosport i etterkant kampen mot Ranheim.

Videre sa angriperen i intervjuet at han er skuffet over antall sjanser han får per kamp, og at han hadde muligheter til å dra til utlandet i stedet da han var i Kristiansund.

Lars Arne Nilsen har sagt at det er det kontroversielle intervjuet som er årsaken til vrakingen.

- Han er ikke klar for kamp ut fra det han sier i det intervjuet. Han er veldig frustrert, og da er han ikke klar for kamp. Vi får gå i dybden på det i neste uke. Mer har jeg ikke å si, sier Branns trener.

Daouda Bamba har vært et fast innslag for Brann på topp denne sesongen. Han står med to mål på tolv kamper. Neste kamp må han altså stå over på grunn av hans kommentarer.