Kritiserte Ramsey. Da han forsøkte å begrave stridsøksen, ble han avvist

- Han vet i det minste hvem jeg er.

AMPERT: Den britiske talkshow-verten Piers Morgan har flere ganger ytret seg negativt om Arsenal-spiller Aaron Ramsey på Twitter. Da han søndag forsøkte å forsones ved et håndtrykk, avviste Ramsey dette. Foto: AFP/AP
AMPERT: Den britiske talkshow-verten Piers Morgan har flere ganger ytret seg negativt om Arsenal-spiller Aaron Ramsey på Twitter. Da han søndag forsøkte å forsones ved et håndtrykk, avviste Ramsey dette. Foto: AFP/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea ser ut til å cruise inn til seriegull i Premier League etter å ha spilt uavgjort mot Arsenal på Emirates søndag.

Arsenals midtbanespiller, Aaron Ramsey, har tidligere høstet kritikk fra talkshow-verten Piers Morgan, som er Arsenal-supporter på sin hals. Til tider også ganske åpenlyst. Det har tydeligvis ikke Ramsey lagt bak seg.

For da de to møttes etter kampen på søndag, hadde Morgan forsøkt seg med et forsonende håndtrykk. Det ble blankt avvist fra Arsenal-spilleren.

4,5 millioner følgere - Hva er det egentlig Wenger ser i Ramsey? Han er jo bare til bry, har Morgan blant annet skrevet på Twitter. Slike utspill fra en superkjendis i landet, plukkes opp både her og der.

Men etter at Ramsey nektet å ta Morgan i hånda, har han fortsatt å komme med utspill for sine snaut 4,5 millioner følgere. Da går Ramsey bare under kallenavnet «han-dere-vet».

- Den ene gode tingen ved at han nektet å ta meg i hånda er at han vet hvem jeg er, skriver han.

Får støtte - Bare for å få det på det rene: Jeg sa han-dere-vet var til bry, og da var han det. Jeg har bare lovprist ham siden han begynte å spille bra, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.