Kritisk: - Dårlig

- Vi har mange unge og fremadstormende spillere. Men vi kan ikke bare snakke om det. Vi må vise det på banen, sier Martin Ødegaard (22). Han var skuffet etter forrige samling og mener Norge var «altfor dårlig».

ALVOR I KVELD: Martin Ødegaard ankommer Ullevaal stadion med munnbind. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ALVOR I KVELD: Martin Ødegaard ankommer Ullevaal stadion med munnbind. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
  • Norge - Nederland, klokka 20.45

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge mot Nederland på Ullevaal stadion. En viktig kamp i VM-kvaliken. Erling Braut Haaland mot Virgil van Dijk. Og 7000 tilskuere på tribunen.

Naturligvis står vi overfor en stor fotballkveld i Oslo. Likevel er det ingen hemmelighet at Norge har til gode å begeistre under Ståle Solbakken.

Men slapp av: Mest kritisk er Solbakken selv og kaptein Martin Ødegaard. Og det er et flott utgangspunkt for å gå videre.

- Både jeg og laget skaper altfor lite sjanser. Vi må komme til flere posisjoner i mellomrom, søke spiss, være mer framoverrettet og skape sjanser, sier Ødegaard før storkampen.

- Vi legger ned ekstremt mye stolthet i det å spille for Norge og prøve å gjøre landet stolte av oss. Vi ønsker å bevise at vi kan spille god fotball. Det betyr mye for meg personlig og laget, påpeker han.

Norge gjorde unna den siste treninga på Ullevaal i går ettermiddag. Som vanlig får enkeltspillere skryt i mediene. Euforien over Haaland vil ingen ende ta.

Men Ødegaard stikker fingeren i jorda:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer