Kritisk etter covid-19-funn

Kölns Birger Verstraete er svært kritisk til grepene klubben tok etter at tre mann rundt A-laget testet positivt for covid-19-smitte.

KRITISK: Köln-spiller Birger Verstraete synes ikke at tiltakene har vært gode nok for spillerne. Foto: Pixathlon / Shutterstock / NTB Scanpix
KRITISK: Köln-spiller Birger Verstraete synes ikke at tiltakene har vært gode nok for spillerne. Foto: Pixathlon / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skal være snakk om to spillere og en fysioterapeut. – Dette er nesten litt bisart, sa han til VTM på spørsmål om hva han synes om at bare de tre ble satt i karantene.

- Fysioterapeuten er mannen som behandlet meg og andre spillere forrige uke. Og jeg var med i en gruppe med en av de syke spillerne i styrkerommet. Det er ikke gunstig at andre i spillertroppen har vært i kontakt med disse.

FORBLØFFER: Treningsbilder fra en ung Erling Braut Haaland viser et mål mistenkelig likt scoringen mot PSG i Champions League. Video: Rødt Kort Vis mer

Verstraete har en kjæreste som har hatt hjertesykdom og dermed er i en klar risikogruppe for tiden.

Resten av Kölns spillertropp trener videre i mindre grupper. Det kan være at Bundesliga starter opp med kamper for tomme tribuner allerede 23., mai. Onsdag skal det holdes et møte der regjeringen og fotballmyndigheter vil diskutere veien videre.

Verstraete kaller ideen om en rask oppstart med kamper som «naiv».

Hele Kölns tropp skal testet for covid-19-smitte igjen mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer