Kritisk Hareide før møtet med Deila: - Mener ikke å snakke dritt om dem

Celtic mot Malmö.

SUKSESS-SJEF: Åge Hareide ledet Malmö til Champions League i fjor, og i år kan han gjøre det igjen. Nå kommer han med et lite stikk til Celtic før møtene med Ronny Deilas lag. Foto: DRAGO PRVULOVIC / TT / NTB SCANPIX
SUKSESS-SJEF: Åge Hareide ledet Malmö til Champions League i fjor, og i år kan han gjøre det igjen. Nå kommer han med et lite stikk til Celtic før møtene med Ronny Deilas lag. Foto: DRAGO PRVULOVIC / TT / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GLASGOW (Dagbladet): Ronny Deilas Celtic mot Åge Hareides Malmö. De to playoffkampene til Champions League byr på kanskje den største norske trenerduellen noensinne.

Og samtidig kanskje det beste plasteret på såret for norske fotballfans, som i det lengste håpet på at Molde skulle klare det «umulige» i kvaliken, noe de altså ikke gjorde da Dinamo Zagreb ble for sterke.

Mange nordmenn Det første playoffoppgjøret mellom Åge Hareide, Jo Inge Berget, Magnus Wolff Eikrem og Andreas Vindheims Malmö og Ronny Deila og Stefan Johansens Celtic spilles på — et mest sannsynlig fullsatt — Celtic Park i morgen kveld. Returkampen i Skåne går førstkommende tirsdag.

Dagbladet har sjekket hva de skotske avisene skriver om kampen i dag, og her i Glasgow er det verken Deila, som mener at Malmö er Skandinavias beste lag, eller Johansen som stjeler spalteplassen, men Hareide og Celtics nye spillerkjøp Scott Allan (23).

Malmö ankommer Glasgow i ettermiddag, og Hareide møter pressen klokka 19 norsk tid. Likevel har han altså startet oppvarmingen til trenerduellen — med å sende et lite stikk i retning Celtic.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.