Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kritisk, men stabilt for Vukcevic

Hoffenheim-spilleren holdes i kunstig koma etter bilulykke.

I KUNSTIG KOMA: Boris Vukcevic holdes fortsatt i kunstig koma etter fredagens bilulykke. Tilstanden beskrives som kritisk, men stabil.Foto: NTB Scanpix
I KUNSTIG KOMA: Boris Vukcevic holdes fortsatt i kunstig koma etter fredagens bilulykke. Tilstanden beskrives som kritisk, men stabil.Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hoffenheim-spilleren Boris Vukcevic ligger fortsatt i kunstig koma etter å ha blitt skadd i en bilulykke, men tilstanden hans var søndag stabil.

Bundesligaklubben opplyste søndag at den 22-årige midtbanemannen pådro seg hodeskader da han frontkolliderte med en lastebil på vei til trening fredag.

- Tilstanden er fortsatt kritisk, men stabil, skrev sportslig leder Andreas Müller i Hoffenheim i en pressemelding.

- Vi vet at Boris er i de beste hender på sykehuset, og vi kan bare håpe at tilstanden hans fortsetter å være stabil, la han til.

Hoffenheim har som følge av den alvorlige ulykken gitt samtlige spillere på laget fri i to dager. De vil trene sammen igjen tirsdag ettermiddag.

- Spillerne skal være sammen med familiene sine og få tenke på andre ting. Men de har selvfølgelig tilgang til treningssenteret, der en ansvarlig kontaktperson er tilgjengelig, opplyste Müller.

Klubben valgte lørdag å spille hjemmekampen mot Augsburg, som endte 0-0. Hoffenheim-trener Markus Babbel hadde kun to ord å gi pressen etter kampen: - For Boris!

Vukcevic ble hyllet både av publikum og spillere, som alle hadde en hvit trøye med tallet 7 - midtbanespillerens draktnummer - på seg før kampen.

Politiet vet fortsatt ikke årsaken til bilulykken, som skjedde mellom Hoffenheim og Heidelberg fredag ettermiddag. Vukcevic er diabetiker, og det utelukkes ikke at et sukkersjokk kan ha forårsaket kollisjonen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media