Ut mot Bjervigs kommunikasjon

Kritisk: - Overraskende

Tidligere langrennsener Martin Johnsrud Sundby og tidligere herrelandslagstrener Tor Arne Hetland kritiserer langrennssjef Espen Bjervigs måte å kommunisere på.

KRITIKK: Tidligere langrennsener Martin Johnsrud Sundby kritiserer langrennssjef Espen Bjervigs måte å kommunisere på. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under Discoverys OL-sending etter lagsprinten ble blant annet norsk langrenns OL-resultater og landslagsledelsens håndtering av laguttak og kritikk diskutert.

Resultatene til norsk langrenn som helhet - bak suksessen til Therese Johaug og Johannes Høsflot Klæbo - har vært under forventning under de olympiske vinterlekene i Beijing. Blant annet ble det sølv på stafetten for gutta, mens skijentene havnet utenfor pallen på stafetten. Spesielt norsk kvinnelangrenn er inne i en utfordrende periode.

I tillegg ble det bråk da Emil Iversen i et NRK-intervju tok et nådeløst oppgjør med langrennsledelsen på bakgrunn av prosessen som førte til at han ble vraket til 15 kilometer klassisk forrige uke, en distanse han selv mener å ha fått klarsignal til å gå.

Dernest fulgte Anne Kjersti Kalvå opp i et intervju med Adresseavisen og kritiserte langrennsledelsen for å gi henne falsk håp om å komme seg til vinter-OL, etter at hun testet corona-positivt uka før mesterskapet.

- Overraskende

Martin Johnsrud Sundby, mangeårig ener og kaptein på det norske herrelandslaget, er forundret over det han registerer fra utsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer