Kritisk Solskjær: - For mye penger, og ikke like høy kvalitet

Glad for å være i Tippeligaen.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (43) er klar til å ta fatt på en hel sesong for Molde igjen. Han var tilbake i oktober i fjor, etter et opphold i Cardiff med blandet erfaring.

- Det er supert å være tilbake i Tippeligaen, sa Molde-manageren på et kickoff på Ullevaal stadion mandag.

- Jeg jobber med en flott gjeng. Det er noe annet i Championship og mentaliteten du møter der. Når du kommer hjem, ser du hvor heldige vi er. Ingen av gutta her spiller for penger. Ingen har for mye penger. I England er det veldig mye penger. I Championship er det altfor mye penger, og ikke like høy kvalitet. Det er den store forskjellen, sa Solskjær.

Les også: Slik vil Høgmo revolusjonere norsk fotball

Vant til å vinne Han trente Molde fra 2011 til 2014. I den perioden tok klubben historiens første seriegull. Prestasjonene ble lagt merke til internasjonalt, noe som førte Solskjær til Cardiff.

Det åpnet bra, men endte med nedrykk og ballade.

Denne sesongen handler det om tittelracet mot Rosenborg, tror et flertall av ekspertene.

- Jeg merker at jeg har kommet til en klubb som er vant til å vinne noe. Kanskje er spillerne litt for vant til å vinne noe. Det vises. Når du blir seriemester og cupmester en sesong - og nummer seks året etter - handler det ikke om kvaliteten, men like mye om mentaliteten.

- Gull er ambisjonene Molde sesongåpner hjemme mot Tromsø søndag.

- Målet og ambisjonene er gull, så vet vi at det blir vanskelig, sier Solskjær til Dagbladet.

-  I fjor var det tett mellom lagene fra to til seks. Rosenborg var suveren. Vi håper at vi kommer til å gi dem konkurranse. Det er mange lag under dem som kan bli seriemester, men mest naturlig er det å si at de er favoritter.

Les også: TV 2-profil: - Jeg gikk opp ti kilo

SELFIE:  Ole Gunnar Solskjær var en populær mann da norsk toppfotball hadde kickoff på Ullevaal stadion mandag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SELFIE: Ole Gunnar Solskjær var en populær mann da norsk toppfotball hadde kickoff på Ullevaal stadion mandag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer