Norske supporterledere:

Kritisk til fotballpause

Flere klubber skal spille svært lite fotball denne måneden.

FERIE: Rosenborgs, VIFs og Vikings supporterledere stusser på at det er langt mellom høydepunktene på fotballbanen i sommer. Foto: William Cherry/Presseye/Inpho / NTB scanpix
FERIE: Rosenborgs, VIFs og Vikings supporterledere stusser på at det er langt mellom høydepunktene på fotballbanen i sommer. Foto: William Cherry/Presseye/Inpho / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eliteserien har få kamper foran seg i fellesferien. Blant annet Vålerenga skal ikke spille en eneste kamp før 4. august. Og siste kamp Oslo-klubben spilte var mot Bodø/Glimt 5. juli.

Rosenborg på sin side må også vente ei stund for å spille eliteseriefotball, men de har spilt kamp mot Linfield nylig.

- Jeg skjønner at fotballklubber reagerer, og jeg ser begrunnelser for at det skal spilles mer fotball. Så det kunne gjerne blitt spilt mer, nå som det er sommer og fint vær, men for oss er det ikke noe problem, sier talsperson for Kjernen, Espen Viken, til Dagbladet.

Supporterklubben til Rosenborg får støtte fra Vålerenga og Viking.

- Håpløst

Viken sier at han skjønner at det blir lagt opp til sommerfri, slik det er denne sommeren, med tanke på at folk drar på ferie og at det er vanskelig å fylle tribunene.

- Jeg tror nok at hvis folk hadde vært mer interessert i å dra på fotballkamper, så hadde nok NFF eller NTF gjort noe med det, sier Viken.

For Rosenborg sin del, har de forbedret formen etter en begredelig start på sesongen. Nå må de altså vente til 3. august med å potensielt fortsette den gode trenden. Da går turen til kriserammede Sarpsborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer