Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kritiske røster mot Paul Pogba: - En byrde

Frank Lampard og Jamie Carragher er ikke imponert over rekordkjøpet. 

VARIABEL: Paul Pogba har ikke stått fram som den spilleren du kan forvente med en slik prislapp, mener Frank Lampard. Foto: Lynne Cameron/Sportimage


via PA Images/ NTB Scanpix
VARIABEL: Paul Pogba har ikke stått fram som den spilleren du kan forvente med en slik prislapp, mener Frank Lampard. Foto: Lynne Cameron/Sportimage via PA Images/ NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Paul Pogba har litt å leve opp til etter at Manchester United hentet fram sjekkheftet og punget ut en rekordsum for franskmannen før inneværende sesong.

Midtbaneeleganten har tidvis vist glimt av hva han kan, men har samtidig vært nærmest usynlig i flere kamper denne sesongen. Vi bør forvente mer, ifølge Sky Sports-ekspert Frank Lampard.

- Han er ikke en «game changer». Det var et signal om ambisjoner å bruke 900 millioner kroner på en som jeg mener ikke er et ferdig produkt, sier Lampard på Sky Sports Monday Night Football.

Pogba har spilt i flere forskjellige posisjoner på midtbanen denne sesongen. De siste ukene har han vært tilbaketrukket på midten i en 4-2-3-1-formasjon.

- Når du har en prislapp på 900 millioner kroner forventes det mer. Jeg lurer fortsatt på hva som er hans beste posisjon? Hva slags type spiller er han? Hva ønsker han å være? spør Lampard.

KRITISK: Frank Lampard. Foto: Martin Dalton/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
KRITISK: Frank Lampard. Foto: Martin Dalton/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Ikke levert

Den tidligere Chelsea-spilleren mener du må forvente å få umiddelbar effekt for den summen Manchester United bladde opp. At du får en spiller som allerede er i verdensklasse - ikke en som har potensial til å bli det.

- Jeg føler litt at han har falt mellom to stoler. Når du bruker 900 millioner kroner ønsker du å se resultater, og han har ikke levert skikkelig. Han er ung og han vil kanskje levere, men slik det er nå er han ikke en spiller som forandrer kamper, sier Lampard, som mener Pogba trenger tid.

- Vi må vente til neste sesong for å se om han forbedrer seg. Men jeg har tro på at han har det i seg. Dersom du bruker 900 millioner kroner, vil du ikke ha et problem til 900 millioner kroner, sier Lampard.

Ikke i nærheten

Sky Sports-partner Jamie Carragher er enig med Lampard.

- Han er ikke i nærheten av å være god nok og har ikke disiplinen som skal til, sier Carragher, som også kritiserte Pogba for noen måneder siden.

Han mener Pogba, med sine offensive kvaliteter, ikke passer til å ha store defensive oppgaver.

KRITISK: Jamie Carragher. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
KRITISK: Jamie Carragher. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

- Seks måneder fram er det ingenting som har skjedd. Han er ikke i nærheten av å være god nok. Han er en byrde defensivt. Det han gir deg er en fantastisk rekkevidde på pasninger. Det er ikke noe tvil om at han har et godt forhold til Ibra (Zlatan Ibrahimovic), mener Carragher.

Den tidligere Liverpool-spilleren mener at Pogba ville passet bedre i en 4-3-3-formasjon, slik som Frank Lampard som oftest spilte i Chelsea. Han mener Pogba må bli en mer offensiv trussel for de røde djevlene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media