Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kritiske til Mjeldes Bryne-overtakelse

Trenerforeningen.

FÅR KRITIKK: Mons Ivar Mjelde får kritikk av trenerforeningen for å ha tatt over Bryne før klubbens forhold til trener Rolf Teigen var avklart. I kveld møter Bryne storbror Viking i cupens 3.runde.
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX .
FÅR KRITIKK: Mons Ivar Mjelde får kritikk av trenerforeningen for å ha tatt over Bryne før klubbens forhold til trener Rolf Teigen var avklart. I kveld møter Bryne storbror Viking i cupens 3.runde. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): Følg alle kveldens cup-kamper direkte i vårt studio klokka 18!

Tidligere Brann-trener Mons Ivar Mjelde har ledet Adecco-bunnlaget Bryne til seks poeng på to kamper og i kveld venter storebror Viking i cupens 3.runde.

Alt er imidlertid ikke fryd og gammen på Jæren: Eks-trener Rolf Teigen truer med å gå til sak mot klubben på grunn av usaklig oppsigelse, og nå får Mjelde kritikk fra trenerforeningen for å ha tatt over Bryne før forholdet til Teigen var avklart, skriver Aftenbladet.no

- Ikke slik det skal bli gjort
- Vi oppfordrer alle til å vente med å engasjere seg i en klubb før alle forhold med den tidligere ansatte er avklarte og ferdiggjort. Det er ikke slik vi ønsker at det skal bli gjort, sier leder i trenerforeningen, Teddy Moen, til avisen.

Teigen og assistent Mathias Haugaasen fikk sparken 19.mai etter fattige tre poeng på de første seks kampene. I fjor endte Bryne på 11.plass på nest øverste nivå. De skal nå ha fått tilbudt lønn ut måneden.

Teigen svarte på oppsigelsen med å kreve jobben tilbake via sine advokater, et ønsket som ikke ble etterfulgt. Saken er nå på vei til rettssystemet.

Mjelde hevder han fikk signaler om at saken ville dra ut, og at han derfor valgte å takke ja til jobben i Bryne.

- Jeg har mye sympati med Rolf Teigen som har havnet i denne situasjonen. Jeg har også snakket med klubbledelsen og bedt dem bli enige med ham fortest mulig, sier Mjelde.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!