Langrenn

Kriukov reagerer på Brandsdals svikt: - Har han et mentalt problem?

Da Lahti-VM var over, våknet omsider Eirik Brandsdal og viste god, gammel klasse. Det underbygger Nikita Kriukovs poeng.

HELDIG: Nikita Kriukov (t.v.) legger ikke skjul på at han var heldig da han vant gull sammen med Sergej Ustjugov (t.h.) på lagsprinten i Lahti-VM, men det er likevel ikke tilfeldig at han vinner oftere i mesterskap enn i verdenscupen. Foto:  Bjørn Langsem
HELDIG: Nikita Kriukov (t.v.) legger ikke skjul på at han var heldig da han vant gull sammen med Sergej Ustjugov (t.h.) på lagsprinten i Lahti-VM, men det er likevel ikke tilfeldig at han vinner oftere i mesterskap enn i verdenscupen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FALUN/LAHTI/DRAMMEN (Dagbladet): Nikita Kriukov er et unikum. Han er én av få som har flere mesterskapsgull enn verdenscupseire. Den russiske sprinteren har fire VM- og OL-gull mot «bare» tre triumfer i verdenscupen.

Han er motstykket til Martin Johnsrud Sundby, som vinner som han vil i verdenscupen med 28 enkelttriumfer og en rekke sammenlagtseire. I mesterskap mangler han imidlertid fortsatt det individuelle gullet.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer