Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kroat til Liverpool

Dinamo Zagreb-spilleren Igor Biscan er klar for Liverpool. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dinamo Zagreb-talsmann Ivan Rotin avslørte i går at partene er så godt som enige om en avtale for midtbanespilleren.

- Overgangen til Liverpool er nær ved å bli sluttført. Igor har sagt ja, og klubben har sagt ja.

Det er lite sannsynlig at Biscan får sin Liverpool-debut i de nærmeste kampene. Midtbanespilleren er ventet til Liverpool like før jul.

- Igor møtte Liverpool-representanter i London sist helg. Han vil komme til Liverpool etter 15. desember, sier Rotin til Sky Sports.

STAN COLLYMORE blir gransket av det engelske fotballforbundet etter en episode der han angivelig skal ha tråkket på Evertons Paul Gascoigne. Collymore skal også ha forsøkt å slå Gascoigne med albuen da Everton-spilleren ville skvære opp. FA gransker nå video-opptak av episoden.

ASTON VILLA har godtatt et bud fra Middlesbrough på forsvarsspilleren Ugo Ehiogu, men Villa-spilleren har foreløpig sagt nei. - Selv om Aston Villa har akseptert et bud på åtte millioner pund fra Middlesbrough har Ugo Ehiogu avslått invitasjonen om å starte samtaler om personlig kontrakt med klubben, sier Ehiogus agent, Steve Kutner, til Sky Sports. Ifølge agenten vil Ehiogu vente til EUs avgjørelse om hva som skjer med overgangssummene i framtida før han gjør noe videre. EU-kommisjonen skal komme med en redegjørelse 31. oktober.

BOBBY ROBSON jakter på Portugals stortalent Pedro Dimas. Newcastle-manageren har returnert til sin tidligere klubb FC Porto for å snappe opp Dimas foran øynene på Sporting Lisboa og Benfica. 18-åringen har spilt seks landskamper for Portugals juniorlandslag og er regnet som en av landets største talenter.

ERIC GERETS PSV Eindhoven-manager, synes det er leit at Manchester United stiller uten Jaap Stam til kveldens kamp i Champions League. - Det ville vært en fin mulighet for han til å komme tilbake og spille på stadionen som han hadde som hjemmebane noen sesonger, sier Gerets ifølge Teamtalk. Jaap Stam sliter med en akillesskade og er uaktuell til kampen mot sin gamle klubb.

RICHARD DUNNES overgang fra Everton til Wimbledon ser ut til å gå i vasken. Forhandlingene brøt sammen i sluttfasen og Dunne blir i Everton inntil videre. Wimbledon trakk seg fra 40-millionersovergangen i siste øyeblikk selv om klubbene var enige om overgangssum og personlig kontrakt for Dunne. Ifølge Teamtalk er Wimbledon nå på jakt etter Sunderland-stopper Darren Holloway.

(Dagbladet.no)