Kroatene er sjokkerte: - Det er katastrofalt! Hva driver kapteinen vår med?

Slakter eget lag etter ydmykelsen på Ullevaal.

KRITIKK: 
Landslagssjef Per-Mathias Høgmo takker kroatias Darijo Srna for kampen etter EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Kroatia på Ullevaal stadion i Oslo. Srna får imidlertid ikke mye takk i kroatiske medier.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KRITIKK: Landslagssjef Per-Mathias Høgmo takker kroatias Darijo Srna for kampen etter EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Kroatia på Ullevaal stadion i Oslo. Srna får imidlertid ikke mye takk i kroatiske medier. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kroatene trodde at de skulle banke Norge på Ullevaal og mer eller mindre kvalifisere seg for EM i Frankrike. Etter at de slo Per-Mathias Høgmos 5-1 i mars, skulle en ny seier over Norge være grei skuring.

Så feil kan man ta.

Etter 0-2-tapet på Ullevaal blir Luka Modric og resten av de kroatiske stjerne slaktet i kroatiske medier. 24 Sata, en av landets største aviser, er ikke nådig i sin beskrivelse av kampen.

- Vi skulle vise hvem som er best i gruppa. Vi møtte et lag som vi scoret fem ganger mot for noen måneder siden. Det skulle være store forskjeller på lagene. Så går alt galt og vi blir ydmyket. Det er helt katastrofalt, skriver den kroatiske avisen.

- Hvis du trodde det ikke kunne bli verre enn uavgjortkampen i Baku, tok du feil. Dette var verre enn verst!

- Srna så ut som en amatør Real Madrid-stjernen Modric skuffet på midtbanen, men det er spesielt kaptein Darijo Srna som får høre det.

To ganger ble Srna sendt i pølsebua av Jo Inge Berget. Begge gangene scoret den formsterke Malmö-spilleren.

- Hva er det som skjer? Hva driver kapteinen vår med? Srna ble utspilt to ganger av Malmös Jo Inge Berget, som fikk Srna til å se ut som en amatør. Det var flaut å se kapteinen spille slik, skriver 24 Sata.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.