Kroatia vant fortjent

Romania - Kroatia 0-1 (0-1). Kroatia er klar for kvartfinale etter seier over et svakt rumensk lag. Stjernespissen Davor Suker satte inn kampens eneste mål på straffe etter 47. minutters spill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Romania - Kroatia 0-1.

Romania spilte 90 minutter uten å skape en eneste farlig målsjanse i dagens kamp mot Kroatia. Begge lag spilte defensivt og var mer opptatt av å unngå baklengsmål enn å gå i angrep.

Første omgang var jevnspilt, med et lite kroatisk overtak. Like før pause fikk kroatene straffespark og stjernespissen Davor Suker gjorde seg klar til å skyte kroatene i føringen. Suker scoret sikker fra 11-meter, men den argentinske Castrilli pirket, og Suker måtte ta straffeparket på nytt. Stjernespissen la ballen tilrette på nytt og scoret sikkert

Dagens åttendedelsfinale var den dårligste av kampene i finalerunden så langt. Lagene var mest opptatt av å forsvare seg, og de gangene de angrep var det halvhjertet. Romania skuffet publikum mest, rumenerne har mange teknisk gode spillere som burde ha mer å by på en det som ble vist mot Kroatia.

Etter pause hadde Romania ballen mest, men klarte aldri å spille seg til farlige sjanser. Kroatia fikk etterhvert flere gode kontringsmuligheter og burde ha scoret flere mål.

Mål Kroatia Duker (45 str.)

Romania:12 Stelea - 2 Petrescu - 13 Cibotariu - 6 Gh. Popescu, 18 Filipescu - 8 Munteanu, 10 Hagi, 5 Galca, 16 Ga. Popescu - 9 Moldovan, 11 Ilie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer