Kroatisk landslagsstjerne bet motspiller

PSGs Marko Kopljar blir allerede kalt håndballens Suárez.

BET MOTSPILLER: Kroatisk landslagsspiller og Paris Saint Germain-stjerne Marko Kopljar. Her i aksjon mot La Rioja i Champions League. Foto: EPA/Etienne Laurent.
BET MOTSPILLER: Kroatisk landslagsspiller og Paris Saint Germain-stjerne Marko Kopljar. Her i aksjon mot La Rioja i Champions League. Foto: EPA/Etienne Laurent.Vis mer

Landslagsspiller Marko Kopljar satte tennene i Benjamin Gille under en kamp mellom Chambéry og Paris Saint Germain i den franske toppserien.

På stillingen 24-16 til Chambéry forsøkte Kopljar å bryte gjennom vertenes forsvar. Den to meter og elleve centimeter høye backen ble effektivt stoppet og svarte med å bite Gille i overarmen.

Chambéry-spilleren viste fram bitemerkene til dommerne - ikke ulikt måten både Branislav Ivanovic og Giorgio Chiellini gjorde det på da de stiftet bekjentskap med Luis Suárez' tanngard.

Hvorvidt bitemerkene var avgjørende er vanskelig å fastslå, men Kopljar fikk uansett marsjordre. Om den ytterligere straffen blir på Suárez-nivå er opp til det franske og europeiske håndballforbundet å avgjøre. (NTB)