Krogh: - Jeg sliter med det samme som Heidi Weng

Finn Hågen Krogh og Heidi Weng har funnet ut at de har gått gjennom de samme plagene, men det var aldri tema forrige sesong. - Vi kan sikkert bli flinkere til å prate og dele erfaringer.

BEDRING: I likhet med Heidi Weng har Finn Hågen Krogh fått gode svar i vår, etter noen tøffere sesonger. Foto: NTB Scanpix
BEDRING: I likhet med Heidi Weng har Finn Hågen Krogh fått gode svar i vår, etter noen tøffere sesonger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Finn Hågen Krogh gikk seg inn i det norske folks hjerter i VM i Lahti i 2017 og ble spådd å bli OL-kongen i 2018 av daværende landslagstrener Tor Arne Hetland.

I OL-sesongen 2017/18 gikk imidlertid det meste galt da det var Krogh og ikke Johannes Høsflot Klæbo som i utgangspunktet var tiltenkt ankeretappen på OL-stafetten. Heller ikke 2018/19-sesongen ble som ønsket for finnmarkingen.

Nå erkjenner Krogh at han har slitt med mye av det samme som har plaget Heidi Weng i samme periode. Problemene snakket Heidi Weng nylig ut om i et stort intervju med Dagbladet.

- Når jeg hører hva Heidi sier, føler jeg at vi har havnet i samme situasjon og sliter med samme som henne, forteller Finn Hågen Krogh til Dagbladet.

- Hvordan da?

- Vi blir bare slapp og tung når vi blir begynner å bli slitne. Vi kommer til et punkt hvor vi ikke klarer å presse oss mer og ikke klarer å komme opp i høy puls. Akkurat den samme følelsen har jeg hatt.

- I samme båt

Krogh og Wengs erfaringer er sånn sett veldig like, uten at de har erkjent det selv og delt erfaringer med hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer