Simen Hegstad Krüger i kanonform

Krogh skuffa over dagens vinner: - En svak dag av ham, syns jeg

Varsler tøffe tider for Hegstad Krügers konkurrenter.

VANT, MEN IMPONERTE IKKE KROGH: Simen Hegstad Krüger bekreftet storformen på dagens femtenkilomter, men fikk likevel pepper etter rennet.
Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
VANT, MEN IMPONERTE IKKE KROGH: Simen Hegstad Krüger bekreftet storformen på dagens femtenkilomter, men fikk likevel pepper etter rennet. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Simen Hegstad Krüger var utilnærmelig på dagens femtenkilomtere fristil.

Lyn-gutten var seksten sekunder raskere enn lagkamerat Hans Christer Holund, og mer enn halvminuttet raskere enn resten av utfordrerne.

Dermed viste Krüger at ryktene om at han har vært i kanonform i hele høst var mer enn bare rykter.

- Jeg var vel ikke storfavoritt i dag, men jeg var nok en av outsiderne. Jeg har følt med sterk på trening i sommer og høst, men så er det alltid vanskelig å spå hvordan det slår ut i konkurranse. Det er noe annet å gå skirenn enn å gå intervaller og hardøkter, sier Krüger til Dagbladet.

Femteplasserte Finn Hågen Krogh var derimot ikke imponert over landslagskameraten.

- I dag var det egentlig en svak dag av ham, syns jeg. Han har vært såpass sterk i høst at han burde vunnet med mer, syns jeg.

- Du tuller nå?

- Nei, han har vært bunnsolid i høst, så det er ingen overraskelse at han vinner i dag.

En lattermild Krüger svarer slik på Kroghs utspill:

- Ja, jeg må prøve å ha litt å gå på til verdenscupen. Nei, det var et veldig bra løp i dag, så jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg løste det i dag. Det er alltid utfordrende å disponere løpene i de førsten rennene i sesongen. Og så var jeg faktisk litt usikker i går om jeg skulle stille. Jeg drev og hosta og harka litt, men det hjalp med en rolig dag i går, sier Krüger til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer