KRONERULLING: Sykkelinteresserte har satt i gang kronerulling for å senke Norges Cykleforbunds underskudd. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet .
KRONERULLING: Sykkelinteresserte har satt i gang kronerulling for å senke Norges Cykleforbunds underskudd. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet .Vis mer

Sykkel-VM i Bergen:

Kronerulling skal berge sykkelforbundet: - Vi har fått inn flere hundre tusen kroner

Ivrige sykkelinteresserte har tatt initiativ til pengeinnsamling for å bremse Norges Cykleforbunds underskudd fra VM i Bergen.

Mandag kveld opprettet også sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen en Vipps-konto der folk kunne sette inn penger.

Overfor NRK anslo Hansen at VM i Bergen gir et underskudd på flere millioner kroner. Han håper folk vil bidra til å redusere underskuddet mest mulig.

«Hei. Vi har opprettet en VIPPS konto (...) Det er faktisk mange allerede som har overført 100/200 kr», skriver sykkelpresidenten i en epost med tittelen «Reduser underskuddet med enkle midler», ifølge NRK.

Bergen-VM opplyser på sin Facebook-side at de har fått mange henvendelser fra folk som ønsker å bidra til kronerullingen. Til Nettavisen sier sykkelpresident Hansen at det allerede er kommet inn store summer, og at pengene fortsetter å strømme inn.

- Det ser utrolig lovende ut. Vi vet at vi har fått inn flere hundre tusen kroner allerede før klokken ni (tirsdag morgen).

NTB