Kronisk syk Fletcher håper å være tilbake neste sesong

- Vil tilbake og vise mitt beste.

VIL TILBAKE TIL SERIESTART: Manchester Uniteds Darren Fletcher har tatt en pause fra fotball på grunn av sykdom. Nå håper han å være tilbake til seriestart neste sesong. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
VIL TILBAKE TIL SERIESTART: Manchester Uniteds Darren Fletcher har tatt en pause fra fotball på grunn av sykdom. Nå håper han å være tilbake til seriestart neste sesong. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

• Følg Manchester United mot Fulham i fotballstudio fra klokka 21.

(Dagbladet): Manchester United kan få en luke på tre poeng ned til tittelutfordrer Manchester City hvis de vinner kveldens kamp mot Brede Hangeland og Fulham.

United er i imponerende form med åtte seire og én uavgjort på de siste ni seriekampene. Spesielt etter nyttår, og etter at Paul Scholes gjorde comeback, har United vist gulltakter.

En som ikke har fått være med på bidra på laget de siste månedene er Darren Fletcher. United annonserte i desember at midtbanespilleren lider av en tarmsykdom, og at han har tatt en pause fra fotballen på ubestemt tid.

Fletcher sier i et intervju med BBC at han håper å være tilbake på fotballbanen til seriestart neste sesong.

- Jeg føler meg «okay», men jeg er fortsatt ikke klart til å komme tilbake på treningsfeltet, sier Fletcher.

- Utfordringen og fokuset er på å komme tilbake til neste sesong, legger han til.

Fletcher spilte 10 kamper for United denne sesongen før han tok pause. Ifølge United lider skotten av ulcerøs kolitt. Det er en kronisk betennelsessykdom som manifisterer seg i tykktarmen.

- Jeg har fått støtte fra alle i Skottland og i Manchester. Jeg håper at jeg kan komme tilbake og vise mitt beste, sier Fletcher.

SYK: Darren Fletcher har hatt fotballpause siden desember. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SYK: Darren Fletcher har hatt fotballpause siden desember. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer