Kronprinsen kjente ikke til billettskandalen

Har ikke lagt merke til tomme VIP-plasser i OL.

FORLATER OL: Kronprins Haakon har hatt fine dager under OL, men han har ikke registrert at mange VIP-seter har vært tomme. Her får Kronprinsen spørsmål om billettskandalen under sitt besøk ved den norske Sjømannskirken i London. Foto: Pål Marius Tingve
FORLATER OL: Kronprins Haakon har hatt fine dager under OL, men han har ikke registrert at mange VIP-seter har vært tomme. Her får Kronprinsen spørsmål om billettskandalen under sitt besøk ved den norske Sjømannskirken i London. Foto: Pål Marius Tingve Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Selv om mange allerede kaller London-OL for en suksess, har ikke mesterskapet vært skandalefritt så langt.

Før OL var det nemlig voldsom rift om billettene, men under mesterskapets første dager har tv-bildene avslørt svært mange tomme seter.

Og i går kom meldingen om at OL-arrangøren har innledet gransking for å finne ut hvorfor mange seter står tomme i utsolgte øvelser.

En som tilsynelatende ikke har fått med seg det «alle» snakker om i London, er imidlertid Kronprins Haakon, som selv har brukt sine VIP-billetter flittig sammen med kronprinsesse Mette-Marit.

Besøkte Sjømannskirken Da han i ettermiddag besøkte den norske Sjømannskirken i London, ble han nemlig spurt om billettskandalen:

- Det er litt glissent på tribunen? spurte journalisten fra NRK.

- Er det, det? Ja, det varierer sikkert litt. Vi har i hvert fall gjort vårt beste for å fylle den opp, sier kronprinsen.

Kronprinsen har blant annet sett håndballjentenes tap mot Frankrike og Alexander Kristoffs vei mot bronsemedalje foran Buckingham Palace.

Han har tilsynelatende vært for opptatt av det som skjer på arenaene til å registrere de mange tomme setene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer