FRISKMELDT: Alt tyder på at Real Madrid får bruke midtbanespilleren Toni Kroos i onsdagens returkamp mot Juventus i mesterligaen. Foto: Guillermo Martinez/DPI/NurPhoto
FRISKMELDT: Alt tyder på at Real Madrid får bruke midtbanespilleren Toni Kroos i onsdagens returkamp mot Juventus i mesterligaen. Foto: Guillermo Martinez/DPI/NurPhotoVis mer

Kroos klar til Juventus-kampen

Friskmeldt.

Alt tyder på at Real Madrid får bruke midtbanespilleren Toni Kroos i onsdagens returkamp mot Juventus i mesterligaen.

Den tyske verdensmesteren måtte gå av banen med en liten skade i 2-2 kampen mot Valencia lørdag, men det viser seg nå at skaden ikke er alvorlig. Han var gjennom medisinske undersøkelser søndag, og der ble han nærmest friskmeldt.

Det var midtveis i første omgang at han pådro seg den lille skaden, men søndag kunne han melde på Twitter at alt ser ut til å ordne seg.

- Det er ingen grunn til bekymring. Jeg har vært til undersøkelser, så nå er det bare å konsentrere seg om kampen onsdag, skrev Kroos selv på Twitter.

Dersom det virkelig viser seg at Kroos blir klar til onsdagens returkamp, vil det være en skikkelig opptur for trener Carlo Ancelotti. Han har allerede midtbanegiganten Luka Modric på skadelisten, og Real Madrid har 1-2 å ta igjen på Juventus etter den første kampen.

Det uavgjorte resultatet i lørdagens ligakamp, slukket så å si alt håp for Real Madrid om å kunne vinne La Liga denne sesongen. Avstanden fram til ledende Barcelona er blitt for stor.

(NTB)