LESER IKKE AVISER SÅ OFTE: Men Toni Kroos mener kritikken mot Zidane er malplassert. <br>Foto: Federico Gambarini/dpa/NTB Scanpix
LESER IKKE AVISER SÅ OFTE: Men Toni Kroos mener kritikken mot Zidane er malplassert.
Foto: Federico Gambarini/dpa/NTB ScanpixVis mer

Real Madrid i La Liga

Kroos tar Zidane i forsvar etter Reals formdupp

- Zidane er viktig for oss.

Toni Kroos mener Zinédine Zidane ikke fortjener å få tyn for Real Madrids formdupp. Den spanske fotballgiganten har gått fire strake kamper uten seier.

Zidanes mannskap hadde fire uavgjortkamper på rad før landslagspausen. Som vanlig er det lite som skal til før det stormer rundt Real Madrid.

– Jeg må innrømme at jeg ikke har lest avisene veldig ofte, så jeg vet ikke hvem som har kritisert Zidane. Å ha en uavgjortrekke er ikke en bra ting. Laget spilte ikke bra mot Eibar (1-1), men vi var gode mot Las Palmas (2-2) og Borussia Dortmund (2-2).

– Zidane er viktig for oss. Han er dedikert, og kvaliteten hans som trener er hevet over enhver tvil. Det er en veldig bra atmosfære innad i laget, sier Kroos.

Tyskeren skrev onsdag under en ny avtale på seks år med Real Madrid.

– Det er ingen unnskyldning, men vi har hatt skader på nøkkelspillere. Vi er nødt til å vinne mot Betis (lørdag), sier Kroos.

Real Madrid ligger à poeng med byrival Atlético etter sju serierunder. Barcelona ligger på fjerdeplass, to poeng bak tetlagene.

(NTB)