Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadet Neymar på nattklubb

Krykker var ingen hindring. Neymar danset på nattklubb

Brasils landslagslege likte det sikkert ikke, men Neymar tok seg en tur ut på byen denne uka. På krykker og med beskyttelsesskinne på den opererte foten.

SKADET: Neymar er skadet, men tok seg likevel turen til en nattklubb for å feire bursdagen til kjærestens søster. Foto: REUTERS/Paulo Whitaker
SKADET: Neymar er skadet, men tok seg likevel turen til en nattklubb for å feire bursdagen til kjærestens søster. Foto: REUTERS/Paulo Whitaker Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En video fra kvelden, videreformidlet av avisen Daily Mail, viser blant annet at Neymar står på sin friske fot og forsøker seg på en slags dans på en nattklubb.

Neymar markerte bursdagen til kjærestens søster. Det ble ikke uventet småkaos da han tok seg ut i nattelivet i São Paulo.

Den brasilianske fotballstjernen ble nylig operert for et brudd i den høyre foten. Det er ventet at han kommer seg i form til fotball-VM. Der skal brasilianerne revansjere sitt svake hjemme-VM i 2014.

Det ble avsluttet med 1-7-tap mot Tyskland.

Det er snaut tre måneder til VM starter i Russland. Brasil er i gruppe med Costa Rica, Sveits og Serbia.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!