Kryptisk om ny markering:
- Vi har en plan

Landslagssjef Ståle Solbakken antyder at det kan bli en ny markering mot Qatar-VM i forbindelse med Tyrkia-kampen.

KRYPTISK: Landslagssjef Ståle Solbakken antyder at det kan bli en ny markering mot Qatar-VM i forbindelse med Tyrkia-kampen. Video: NFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alt om VM

MARBELLA/OSLO (Dagbladet): Norge skal spille VM-kvalifisering mot Tyrkia lørdag. I den anledning kan det komme en ny markering mot Qatar-VM.

Det varsler Solbakken.

- Det må vi se på. Vi har en plan, men vi har også en fotballplan vi skal utføre. Vi er forhåpentligvis klare til å sette fokus på det ene og det andre. Vi må ikke glemme at vi er der for å spille fotball også, sier Solbakken på en digital pressekonferanse.

I kjølvannet av at Norge viste sin støtte til arbeidere i Qatar med budskap på T-skjorter før kampen mot Gibraltar onsdag, gjorde Tyskland det samme før torsdagens kamp.

- Æres den som æres bør. Vi har jo satt i gang noe, men det vil være feil å ta noe ære. Vi må hylle den norske grasrota og supporterne som har satt i gang dette. Vi er uenige om virkemidlene, men enige i det andre. Det er fint at Tyskland fulgte etter, sier Solbakken, som ikke så markeringen direkte.

- Seint ute

- Jeg var nok litt seint ute på den. Jeg så litt på Tyrkia. Jeg fikk det dråpevis inn med noen meldinger og telefoner. Det var virkelig en av de store som kom etter. Det gir en god effekt i denne saken, sier han videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer