Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kryptisk Vertonghen «lost in translation» om savnet av Gareth Bale

- Nei. Som person.

HVA MENER DU EGENTLIG?: Jan Vertonghen og Gareth Bale jubler for scoring i i Tottenham-drakta. Men hvorvidt belgieren savner Bale som dro til Real Madrid i sommer - det er ikke godt å si. Foto: AP Photo/Matt Dunham
HVA MENER DU EGENTLIG?: Jan Vertonghen og Gareth Bale jubler for scoring i i Tottenham-drakta. Men hvorvidt belgieren savner Bale som dro til Real Madrid i sommer - det er ikke godt å si. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer

ALFHEIM (Dagbladet): Tottenham vant 0-2 over TIL i Tromsø, men imponerte ingen med sitt spill. I sommer solgte klubben sin største stjerne, Gareth Bale, til Real Madrid for det som sannsynligvis er ny verdensrekord.

Rekordsummen ble brukt på flere nye spillere, men i ettertid har den hardtsatsende Premier League-klubben slitt med å score mål.

I tillegg har en periode med dårlige sportslige resultater resultert i spekulasjoner rundt manager Andre Villas Boas framtid i klubben.

Tvetydig svar Jan Vertonghen er noe kryptisk på spørsmål om han savner Bale.

- Nei. Som person, svarer han.

Den belgiske landslagsspilleren legger til et smil i rampelyset på Alfheim, men utdyper aldri svaret.

Om det er Vertonghen personlig som ikke savner Bale, eller det er Bales personlighet han ikke savner, ble dermed «lost in translation».

Få mål Vertonghen var sist ut av garderoben av Spurs-stjernene og hadde en buss full av lagkamerater og støtteapparat som ventet på ham.

Med seks spillemål og ni mål totalt i Premier League er det mye som tyder på at det hadde vært behov for Bales egenskaper foran mål.

Onsdag markerte waliseren seg igjen for Real Madrid da han scoret det første målet mot Galatasaray.

Savn En som er tydeligere på at han savner Bale er Lewis Holtby.
- Bale er fantastisk, men vi må gå videre, sier Holtby til Dagbladet.

Til tross for at det var et nylig nedrykket lag de møtte på Alfheim, mener midtbanespilleren at det var en svært viktig seier for Tottenham.

- Vi er inne i en vanskelig periode og dette bygger selvtillit for oss inn mot kampen mot Manchester United til helga, forklarer Holtby.

Derfor ville ikke tyskeren undervurdere 2-0-seieren i Tromsø. En annen som ikke vil undervurdere nivået til Tromsø er veterankeeper Brad Friedel.

- Jeg vokste opp i Cleveland. Jeg er vant til dette nivået.