Krysser fingrene for Ståle

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Sturm Graz 3-0. - Det eneste som betyr noe er at Ståle blir frisk igjen. Jeg krysser fingrene for det.

Det sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet etter kampen i går kveld.

- Har du hørt noe mer om hvordan tilstanden hans er? Det siste jeg hørte var før kampen, sier nordmannen og ser ned. Han legger til:

- Dette kom selvsagt som et veldig vondt sjokk, sier Solskjær etter at United enkelt har gått videre i Champions League. Men på en kveld som dette kommer kampen om ballen langt ned på lista. Også for Ole Gunnar. - Jeg leste om Ståle på nettet, det var skremmende at det kunne skje med ham.

Godt forhold

- Jeg har hatt et godt forhold til Ståle på landslaget gjennom flere år. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Men det var et sjokk, og det eneste som betyr noe nå er at Ståle blir frisk så fort som mulig, sier Solskjær, mens han blir omringet av britisk presse. De aner selvsagt ingenting om at Solskjærs kamerat ligger alvorlig syk i København. De vil ha hans kommentarer om målsjansen, lagets innsats og kvartfinale. Ole om egen insnats: - Jeg føler meg i veldig bra form, godt å kjenne at kroppen fungere i 90 minutter og spesielt at jeg har igjen krefter de siste fem.

- Du hadde noe feite sjanser uten å score?

- Ja, og det er irriterende, men det er ikke verre enn at det går fort over. Men den siste lobben burde jeg fått inn, sier Solskjær til Dagbladet. Nordmannen var involvert i alle Uniteds tre mål som sendt et kjedelig Sturm Graz hjem til Alpene.

Ståles kamp

- Fint å være involvert i alle målene, men det ble jo ikke mål på meg, sier Ole uten det lille skrå smilet. Han er tydelig preget av at Solbakken kjemper sin viktigste kamp et helt annet sted enn ute på en fotballbane.

- Jeg håper virkelig at han blir frisk igjen, sier Solskjær før tv venter. Ole snakker om kampen og signerer en trøye til et veldedig formål.

- Hva gjør du etter en kamp som slutter så seint? - Jeg har to hjemme som jeg gjerne vil se, så egentlig vil jeg bare hjem så fort som mulig, sier Ole Gunnar før han legger til: - Det eneste vi kan gjøre nå er å krysse fingrene for Ståle.