Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krzyzstof dytter vekk Ricardo og tar fra ham straffen

Så skjer det uunngåelige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For en drøy måned siden stjal Mario Balotelli straffen fra Jordan Henderson og skapte tilnærmet opprørsstemning på Merseyside.

I helgen skjedde det samme i kinesisk superliga da kapteinen for Guizhou Renhe, Krzysztof Maczynski, stjal ballen fra lagkamerat og spiss Ricardo Santos.

Maczynski hadde utlignet Shanghai Shenxins ledelse åtte minutter før Guizhou fikk tildelt straffe. Proppfull av selvtillit tok Krzysztof ballen og holdt en svært irritert Santos unna ballen.

Santos så mot benken og skjønte svært lite av hva kapteinen holdt på med, men enden på visa ble altså at Maczynski ble eksekutør. Og bommet selvfølgelig.

Heldigvis for den polske lagkapteinen ble missen reddet av at Santos ble matchvinner ti minutter senere i oppgjøret som endte med 2-1-seier til Guizhou.

Seieren tok hjemmelaget til fjerdeplass på tabellen, mens Shanghai er låst til bunnen med null poeng etter de tre første serierundene.

Hele Norges coronakart