Kuffour: - Bryr meg ikke om været

Men Roma skal fryse i Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Roma-stjernene forsøker selvsagt å ta fokus fra vanskelige og uromerske forhold når de entrer Alfheim stadion i kveld.

- Jeg bryr meg ikke om været, sier Roma-forsvarer Samuel Kuffour til Bladet Tromsø.

Han er heller ikke redd for de elendige baneforholdene etter en regntung Tromsø-høst.

- Uansett hvor dårlig den er, så er det likt for begge lag. Det er ikke noen vits i å bruke tid på noe sånt, sier ghaneseren.

Det har han selvsagt rett i, og det hender jo unntaksvis at det spilles fotball på snø i Italia også. Men kulda og humpete bane kan bli en fordel for Tromsø - ikke minst fordi TIL-spillerne selv kan tro at det er til deres fordel.

Det funket mot Galatasaray. Og værgudene stiller trolig opp igjen i kveld. Det har allerede sluddet litt i Tromsø i dag, og det kan bli mer.

- Temperaturen vil ligge på noen plussgrader, kanskje ned mot null. Det blir ikke noe særlig vind, men en og annen sluddbyge kan det bli. Men det er ikke snakk om store nedbørmengder, sier vakthavende meteorolog Magnus Ovhed ved Vervarslinga for Nord-Norge til Dagbladet.no.

• Følg Uefa-cupen direkte på Dagbladet.no i kveld:

18.00: Viking-Monaco

20.45: Tromsø-Roma

IKKE REDD KULDA: Romas Samuel Kuffour (bak) frykter ikke et høstfriskt Alfheim stadion i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer