Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kuivasto helt igjen

Lite talte for poeng til Lillestrøm i Stavanger, men Arne Erlandsens mannskap holdt likevel unna for Viking i 90 minutter. Toni Kuivasto var nok en gang redningsmannen.

Det var ikke nok til å vinne. Etter at Lillestrøm hadde ledet 1-0 store deler av kampen, ble det til slutt uavgjort. Toni Kuivastos mål på overtid sikret Viking 1-1 på Stavanger stadion.

Lillestrøm sliter med en lang skadeliste og står med nest færrest mål i eliteserien så langt denne sesongen. Samtidig har laget en dårlig statistikk i Stavanger. Det er fire år siden sist de vant på Vikings hjemmebane.

- Det var utrolig bittert å miste seieren. Spesielt fordi målet kom så sent, sa Lillestrøms Rikardur Dadason etter kampen.

Toni Kuivasto er blitt spesialist på å redde ett poeng for Viking på overtid. Han gjorde det samme mot Odd Grenland i forrige seriekamp. Men dersom Viking skal henge med i kampen om seriegullet, er ikke ett poeng nok.

Viking eide spillet

Magnus Powell sikret Lillestrøm akkurat den starten de trengte mot Viking. Etter 26 minutter sørget han for 1-0-ledelse på dødball.

Etter å ha startet kampen defensivt, ble ikke Lillestrøm mindre defensive etter målet. Det var faktisk Viking som hadde spillet og sjansene i 90 minutter, men forsøkene ble for upresise mot et godt organisert Lillestrøm.

- Vi spilte power play i 90 minutter, så det var utrolig bittert at vi ikke lyktes, sa Vikings Erik Nevland etter kampen.

- For dårlig av oss

Han var på ingen måte overrasket over Lillestrøms defensive stil.

- Vi visste at det ville bli sånn, og det ble mye verre etter scoringen. Det er rett og slett for dårlig at vi ikke klarte å gjøre noe med det. Jeg tror vi skal være lykkelige for at vi fikk et mål, sa han.

Selv om Viking eide spillet, gjennomførte de en dårlig fotballkamp. Nå står laget med fem uavgjortkamper denne sesongen. Bare Aalesund og Lillestrøm har like mange uavgjortkamper.

- Vi har for stor tendens til å slippe inn tidlige mål. Samtidig er vi nødt til å få flere mål selv, var kommandoen fra Viking-trener Kjell Inge Olsen etter søndagens kamp mot Lillestrøm.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media