Kule-Karis kule

Kari Traa greide ikke å vinne kulekjøringscupen, men sikret seg den største pokalen ved å vinne verdenscupen for alle disipliner.

- Aller helst ville jeg ha vunnet kulekjøringscupen, men dette er et kjempebra plaster på såret. Jeg er veldig fornøyd, skriver Traa på sin hjemmeside.

Traas argeste konkurrent i kampen om kulekjøringstrofeet har vært kanadiske Jennifer Heil. Den kanadiske jenta ble da også hakket for stor for Traa, og sikret sammenlagtseieren i spesialdisiplinen.

- Feige

Kulekjøringstittelen er den viktigste for kulekjørerne, siden de fleste fristilutøverne bare deltar i sin spesialdisiplin. Kari Traa har deltatt og plukket poeng i disipliner som halfpipe og skicross, og etterlyser flere som gjør som henne.

- Jeg synes de andre jentene er litt feige. Mange av dem som kjører kuler, kunne gjort det ok i de andre grenene, men flere av dem er redde for skader. Det er også veldig mange konkurranser gjennom sesongen, så de blir vel trøtte av å delta på så mye, sier Traa.

Regjerende mester

I går var hun derimot den beste kulekjøreren, noe hun har vært i fem av 14 renn denne sesongen. Traa vant sesongens siste kulekjøringsrenn i italienske Sestriere, mens Jennifer Heil bare ble nummer fem.
Vossingen vant også fjorårets verdenscup for alle disipliner totalt.

STRÅLTE: En meget fornøyd Kari Traa, selv om hun ikke vant kulekjøringscupen.