Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kulekasteren utstengt på livstid

Og politianmeldt av Brann.

(Dagbladet.no): 10 minutter før slutt i uefacupmøtet 13. februar ble en biljardkule kastet inn på banen, i retning av Everton-keeper Tim Howard.

Nå har Brann felt dommen mot biljardkula-kasteren.

- Vi har fattet et vedtak om å utestenge vedkommende for livstid, i tillegg vil han bli anmeldt for forholdet, sier styreformann i Brann, Magne Revheim, til iBergen.no.

Beslutningen er i tråd med Branns første reaksjon da de så bildene av den sorte, livsfarlige kula liggende ute på gressteppet.

Da var klubbledelsen klare på at vedkommende var uønsket på Brann stadion livet ut.  På tross av supporteren angrer.

- Det finnes ingen formildende omstendigheter. Når du velger å ta med den type gjenstand på kamp, da planlegger du noe. Jeg klarer ikke å sette meg inn slikt, hvordan noen kan gjøre sånn, sa arrangements ansvarlig i Brann, Jan Tore Guntveit til Dagbladet.no.

Biljardkulekasteren meldte seg for klubben for ei drøy uke siden. Han forklarte kastingen med frustrasjon, og hevdet at kula ikke var rettet mot spillere.

Brann risikerer også straff for Uefa på grunn av hendelsen, samt for publikumsstormingen av banen under samme kamp.

Verken Guntveit eller Revheim i Brann har besvart Dagbladet.nos henvendelser i ettermiddag.

image: Kulekasteren utstengt på livstid
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media