- Kult med Zlatan, men de har jo bare stjerner fra før også

Daniel Braaten positiv til PSGs storhandel.

STJERNE I FRANKRIKE: Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic er kanskje den største stjernen i fransk fotball. Daniel Braaten mener det er positivt med PSGs storhandel i sommer. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD
STJERNE I FRANKRIKE: Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic er kanskje den største stjernen i fransk fotball. Daniel Braaten mener det er positivt med PSGs storhandel i sommer. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se landskampen her: Kjøp tilgang og se Norge - Hellas (onsdag 20.00) i vårt Fotballstudio. Kampen inngår i fotballabonnementet, som inkluderer alle kamper i Tippeligaen og hovedkampene i Adeccoligaen og Toppserien.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Franske Paris Saint-Germain er det laget som har hentet flest verdensstjerner i sommer - og Toulouse-spiller Daniel Braaten gleder seg til å møte Zlatan Ibrahimovic & co.

- Det er herlig med flere friske pust til fransk fotball og det er alltid morsomt med store navn. Zlatan er jo en fantastisk spiller, og det er kult med han i PSG. Men de har jo bare stjerner fra før også, om det kommer noen flere gjør ingen ting, sier Braaten til Dagbladet.

- Stjerne Toulouse startet den franske serien med 1-1 mot Montpellier i helga. PSG startet også med uavgjort mot Lorient. Zlatan scoret begge målene.

- Han åpnet med to scoringer og viser at han er den stjerna mange mener han er. Det er bare positivt. Og det blir selvsagt ekstra morsomt å møte dem, sier Braaten.

Braaten har én sesong igjen av kontrakten med klubben han har spilt i siden 2008.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer