Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kult med Zlatan, men de har jo bare stjerner fra før også

Daniel Braaten positiv til PSGs storhandel.

STJERNE I FRANKRIKE: Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic er kanskje den største stjernen i fransk fotball. Daniel Braaten mener det er positivt med PSGs storhandel i sommer. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD
STJERNE I FRANKRIKE: Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic er kanskje den største stjernen i fransk fotball. Daniel Braaten mener det er positivt med PSGs storhandel i sommer. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD Vis mer

Se landskampen her: Kjøp tilgang og se Norge - Hellas (onsdag 20.00) i vårt Fotballstudio. Kampen inngår i fotballabonnementet, som inkluderer alle kamper i Tippeligaen og hovedkampene i Adeccoligaen og Toppserien.

Oslo  20120813.
Landslaget trener før kampen mot Hellas på onsdag. Daniel Braaten og Mohammed Abdellaoue.
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
Oslo 20120813. Landslaget trener før kampen mot Hellas på onsdag. Daniel Braaten og Mohammed Abdellaoue. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Franske Paris Saint-Germain er det laget som har hentet flest verdensstjerner i sommer - og Toulouse-spiller Daniel Braaten gleder seg til å møte Zlatan Ibrahimovic & co.

TIL PSG: Ezequiel Lavezzi. Foto: Patrick McDermott/Getty Images/AFP
TIL PSG: Ezequiel Lavezzi. Foto: Patrick McDermott/Getty Images/AFP Vis mer

- Det er herlig med flere friske pust til fransk fotball og det er alltid morsomt med store navn. Zlatan er jo en fantastisk spiller, og det er kult med han i PSG. Men de har jo bare stjerner fra før også, om det kommer noen flere gjør ingen ting, sier Braaten til Dagbladet.

- Stjerne
Toulouse startet den franske serien med 1-1 mot Montpellier i helga. PSG startet også med uavgjort mot Lorient. Zlatan scoret begge målene.

TIL PSG: Marco Verratti. Foto: REUTERS/Charles Platiau
TIL PSG: Marco Verratti. Foto: REUTERS/Charles Platiau Vis mer

- Han åpnet med to scoringer og viser at han er den stjerna mange mener han er. Det er bare positivt. Og det blir selvsagt ekstra morsomt å møte dem, sier Braaten.

TIL PSG: Thiago Silva. Foto:  EPA/ERIK MARTENSSON
TIL PSG: Thiago Silva. Foto: EPA/ERIK MARTENSSON Vis mer

Braaten har én sesong igjen av kontrakten med klubben han har spilt i siden 2008.

Trives i klubben
- Akkurat nå storkoser jeg meg, og tenker ikke så mye framover utover kontrakten i Frankrike, sier Braaten.

TIL PSG: Lucas Moura. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
TIL PSG: Lucas Moura. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

Braaten startet på benken i serieåpningen i helga, men kom inn som innbytter etter 70 minutter. Bare to minutter senere utliknet Wissam Ben Yedder til 1-1 for Toulouse.

- Det er alltid spennende med en ny sesong. Målet er å prøve å få en bedre avslutning på sesongen enn i fjor. Vi må plukke litt mer poeng de to siste månedene. Vi henger som regel med i toppen i starten, sier Braaten.

I sommer har PSG hentet Lucas Moura, Thiago Silva, Marco Verratti, Ezequiel Lavezzi og Zlatan.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media