Paris-Roubaix, juniorlandslaget:

- Kult og vondt på samme tid

Juniorene jakter ny historisk seier.

BRUTALT: De norske juniorgutta ute og tester den myteomspunnede brosteinen fra Paris-Roubaix. FOTO: Jarle Fredagsvik (procycling.no)
BRUTALT: De norske juniorgutta ute og tester den myteomspunnede brosteinen fra Paris-Roubaix. FOTO: Jarle Fredagsvik (procycling.no) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HEM (procycling.no): Forrige søndag ble Sandnessjøværingen Daniel Årnes (Kristiansand SK) historisk, da han som første nordmann vant juniorutgaven av Flandern rundt.

Søndag skal han igjen få bryne seg på ikonisk sykkelgrunn, i juniorutgaven av Paris-Roubaix. Sammen med Søren Wærenskjold (Ringerike SK) , Ådne Holter (Lillehammer CK), Marcus Korsnes (Bærum OCK), Vegard Stokke (Glåmdal SK) og Erik Andre Lier (Kristiansand SK) er han plukket ut til å representere de norske fargene i rittet, som er en del av Nations Cupen.

For Wærenskjold, som ble nummer elleve i fjorårets ritt, er målsetningen klokkeklar: at de norske juniorene på ny blir historisk.

- Å vinne er målet. Men podiet er godkjent, konstanterer han bastant til procycling.no fredag, etter å ha vært ute og testet finalen på rittet.

- Handler om å sitte foran

De norske juniorgutta hadde en strålende sesong i fjor, da de for første gang i historien vant Nations Cupen sammenlagt. Etter Wærenskjolds andreplass i årets første Nations Cup, Gent-Wevelgem, har man lagt grunnlaget for en ny sesong i toppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer