- Kult om Ragnhild kan overta trøya «mi»

Ragnhild Haga (24) med strålende utgangspunkt.

FULLKLAFF: Maiken caspersen Falla (t.v.) vant sprinten i Kuusamo. Ragnhold Haga kom på en overraskende tredjeplass, og melder seg på i kampen om sammenlagtseieren. Foto: NTB Scanpix
FULLKLAFF: Maiken caspersen Falla (t.v.) vant sprinten i Kuusamo. Ragnhold Haga kom på en overraskende tredjeplass, og melder seg på i kampen om sammenlagtseieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KUUSAMO (Dagbladet): At Maiken Caspersen Falla skulle vinne sprinten i Kuusamo i dag var ingen overraskelse. At Ragnhild Haga skulle havne på pallen derimot, var ei ørlita bombe.

Spesielt ettersom sprinten ble gått i klassisk. Haga er kjent som en skøytespesialist.

- Eller skal vi si var?

- Hehe, vi skal ikke trekke noen konklusjoner etter bare et renn. Men det hjelper å øve. Jeg har gått den bakken i denne løypa her utrolig mange ganger etter at vi kom hit. Og i dag satt det som det skulle, samtidig som jeg hadde veldig gode ski.

Slikt blir det gjerne moro av. Haga tok tredjeplassen etter Caspersen Falla og svenske Stina Nilsson, og fikk et fantastisk utgangspunkt for resten av helga.

- Ja, det er moro. Gøy å få til noe du har slitt med lenge. Nettopp klassisk i bratte motbakker har kanskje vært min svakeste side. I dag fungerte det.

Trøyebytte? - I morgen er det 5 kilometer skøyting. Det er hennes spesialitet. Når hun gjør det så bra i dag, i klassisk, er det bare å se opp for henne, her er det nok form på gang, sier Caspersen Falla, som selv ikke har all verdens forhåpninger om å få beholde den gule trøya særlig lenge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer