Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kun for damene

- Beckham er en mann for damene, ikke for oss, sier Luciano Moggi i Juventus.

Dermed er ordkrigen i gang foran tirsdagens mesterligakamp mellom Juventus og Manchester United i Torino. Moggi er ansvarlig for Juves handlinger i overgangsmarkedet, og han bare ler av spekulasjonene om at David Beckham er ønsket av klubben.

- Han er bedre likt av kvinner enn av meg, sier Moggi.

- Jeg synes ikke han er noen stor spiller, og jeg tror ikke han kommer til å spille i Italia. Han er ikke en spiller som kan gå inn og endre et lag, sier Moggi til den ukentlige sportsavisen Contro Campo.

Nyheten om at United-manager Alex Ferguson hadde sparket en fotballsko i ansiktet på Beckham, førte til nye spekulasjoner om England-kapteinens framtid på Old Trafford.

Men spekulasjonene har ført til at to av storklubbene i Italia allerede har avfeid muligheten for overgang. Lørdag sa Milan-trener Carlo Ancelotti at han ikke ønsker Beckham til San Siro. Milan skal ha gitt United et tilbud på Beckham i juli 2000.

NTB

BLIR RØD: David Beckham må nok nøye seg med å slå Juvenus banen i framtida også.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling