Kunne fått Johnson for 90 mill. - må nå ut med 195

Liverpool-bud akseptert.

DYR FORSVARSSPILLER: Liverpool er villige til å betale 195 millioner kroner for landslagsspiller Glen Johnson. Foto: EPA
DYR FORSVARSSPILLER: Liverpool er villige til å betale 195 millioner kroner for landslagsspiller Glen Johnson. Foto: EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Liverpool skal ifølge rapportene har vært ute etter Glen Johnsons underskrift i vinter, men da klarte de ikke møte prislappen på i underkant av 90 millioner kroner.

I mellomtida har Portsmouth-backen signert en ny fireårsavtale med blåtrøyene, noe som har gjort ham enda dyrere.

Ifølge The Times skal Liverpool nå likevel ha klart å skaffe nok penger til veie og de har fått et bud på snaut 195 millioner kroner akseptert av Portsmouth-ledelsen.

En overgang for høyrebacken kan dermed være nært forestående, selv om også andre klubber er interessert.

- Vil helst til ChelseaChelsea har også Johnson på lista over spillere som kan være på vei til Stamford Bridge, men de er neppe interessert i å betale så mye for en spiller de solgte for 42 millioner kroner for to år siden.

Også Manchester City nevnes som en aktuell klubb, men foreløpig er det bare Liverpool som har kommet med et konkret bud.

The Times skriver at Liverpool vil finansiere kjøpet ved å selge Alvaro Arbeloa og Andrea Dossena - samt at penger Portsmouth fortsatt skylder klubben etter Peter Crouch-kjøpet for et år siden vil bli trukket fra (drøyt sju millioner kroner).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer