MANN AV HUSE:  Zlatan Ibrahimovic og David Beckham spiller for fulle hus i tirsdagens CL-kamp mot Barcelona  FOTO:AFP/ FRANCK FIFE
MANN AV HUSE: Zlatan Ibrahimovic og David Beckham spiller for fulle hus i tirsdagens CL-kamp mot Barcelona FOTO:AFP/ FRANCK FIFEVis mer

Kunne ha fylt opp Parc de Prince over tjue ganger

Enorm pågang før PSG-Barcelona.

Det koker i Paris før nyrike Paris Saint-Germain tirsdag tar imot Barcelona i kvartfinale i mesterligaen.

Det er kommet 1 million henvendelser om billetter, men Parc des Princes tar bare 48.712 tilskuere.  Mange skuffede fans må dermed følge godbiten fra fjernsynssofaen.

For Barcelona er trolig trener Tito Vilanova tilbake på trenerbenken etter kreftsykdom. Han er tilbake fra behandling i New York.

- Å få Tito tilbake på benken tar oss tilbake til en normal hverdag, sier Barcelonas sportsdirektør Andoni Zubizarreta.

Snudde I åttedelsfinalen var Barcelona i trøbbel etter 0-2 i første kamp mot Milan, men med 4-0 i returkampen tok katalanerne seg videre til kvartfinalen i den gjeveste E-cupen.

- Det gir oss glede å se at Tito er tilbake igjen. Det er viktig for oss å ha ham tilbake på benken i sesonginnspurten. Han ser ut til å være ved god form og gleder seg til å komme i gang igjen, sier Lionel Messi.

Barcelona-stjernen scoret sitt 43. seriemål for sesongen da Barcelona spilte 2-2 mot Celta Vigo i helgen.

Lenge siden Der Barcelona har et enormt fokus på egenutvikling av spillere - sju av spillerne som startet mot Celta var egenprodusert - har nyrike PSG tatt seg tilbake i Europatoppen takket være enorme pengesummer fra sine nye eiere. En gruppe fra Qatar sikret seg den franske fotballklubben i 2011. Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva er bare noen av stjernetilskuddene.

I tillegg er David Beckham lånt inn for resten av sesongen. PSG er på vei mot sitt første seriegull siden 1994. Det er 18 år siden de sist spilte kvartfinale i mesterligaen. Den gangen slo de Barcelona 3-2 sammenlagt. Milan ble for sterke i semifinalen.

- Vi skal ta ut et lag som ønsker å spille fotball. Spillerne gleder seg veldig. Det er litt bekymring siden vi skal møte et fantastisk lag, men vi må tenke positivt og ikke glemme at det er stort å få spille en kvartfinale i mesterligaen, sier PSG-trener Carlo Ancelotti.

(NTB)