- Kunne holdt til OL-gull

NADDERUD (Dagbladet): Med et bestekast på 66,96 meter bekrefter Trine Hattestad at formutviklingen er akkurat slik den skal være drøye to måneder før OL.

- Det er ikke sikkert man må kaste lenger enn dette for å vinne gull i OL. Jeg tror ikke man er nødt til å kaste opp mot 70 meter for å vinne i Sydney, sier Trine Hattestad.

Aller mest er hun fornøyd med at de gode lengdene sitter inne på en dag da hun knapt hadde konkurranse - og ennå er litt slapp etter utladningen som naturligvis kommer etter verdensrekorden hun satte i Roma for en drøy uke siden.

- Dette er mitt nest beste resultat i år, og denne sesongen begynner nå å likne stadig mer på årene 1993 og 97 - da jeg vant mine to VM-gull. I år - som da - var jeg stabilt god hele sesongen, og det er nøkkelen til et godt mesterskap. Det er sjelden noen vinner VM eller OL uten å ha hatt en god sesong i forkant.

Trines plan fram mot OL er å holde formen inne gjennom tøffe konkurranser - slik at hun får den pesen hun trenger for å være jevn på gode lengder.

På programmet står fem Golden League-stevner, NM og ytterligere et par internasjonale konkurranser.

STEMMER: Trine Hattestad flyter på ei medgangsbølge.