Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kunne ikke spilt landskampen i dag

John Arne Riise er fortsatt ikke friskmeldt.

FIKK KJØRT SEG: John Arne Riise var med på landslagstreninga i dag, men tør ikke si sikkert at han er klar for 90 minutters spill om to dager. Foto: Erling Slyngstad Hægeland / Dagbladet
FIKK KJØRT SEG: John Arne Riise var med på landslagstreninga i dag, men tør ikke si sikkert at han er klar for 90 minutters spill om to dager. Foto: Erling Slyngstad Hægeland / Dagbladet Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): John Arne Riise (32) er fortsatt ikke meldt kampklar fra lyskeproblemene foran Island-kampen fredag.

Venstrebacken var med på den delvis lukkede treningen i ettermiddag, men tør ikke slå fast at han får sin etterlengtede 105. landskamp i Reykjavik.

- Jeg kunne ikke spilt landskampen i dag. Jeg er bare 90 prosent klar, og da ville jeg ikke risikert det. Men det er to dager til kamp, og jeg hadde en meget god økt i dag med tanke på lyskemuskelen. Det ser veldig positivt ut, men jeg må bli 100 prosent, sier Riise til Dagbladet.

- Det er ikke sikkert du blir det?

- Nei, det er ikke sikker at jeg blir 100 prosent til fredag, det må vurderes. Men det er sikkert at jeg spiller tirsdag, mot Slovenia.

Lite spørsmålstegn Fulham-backen spilte mot hele kampen mot West Ham lørdag og tror ikke han hemmes dersom han får starte mot islendingene og passerer Thorbjørn Svendsens 104 kamper med flagget på brystet.

- Jeg ble kjørt hardt på trening i dag, og det bare å gjøre det riktige fram til fredag, sier Riise.

Egil Drillo Olsen satte også et spørsmålstegn ved venstrebacken under pressekonferansen på Ullevaal stadion i ettermiddag.

- John Arne sliter med en liten skade og er et bitte, lite spørsmålstegn, sier Drillo.

Moa er frisk I går mente landslagssjefen at også midtspiss Mohammed Abdellaoue var usikker, men det avviser Hannover-spissen selv.

- Jeg er frisk, det er ingen skadesituasjon. Jeg føler meg bra, selv om jeg sleit med ryggen for noen uker tilbake. Det har sett bra ut den siste uka, jeg håper jeg ikke får noe tilbakeslag, sier Moa.

Han har scoret i de to siste kampene mot islendingene, og gleder seg til avspark.

- Jeg tror det er tilfeldig at jeg scorer mye mot Island, men jeg har hatt to gode opplevelser mot dem og håper og tror på en ny på fredag, sier Moa til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media