- Kunne kjørt mer på grensa hele veien

Men Jansrud gledet seg over 2.-plass og tangering av karrierebeste.

TANGERING AV KARRIEREBESTE: Kjetil Jansrud kjørte ned til annenplass i storslalåmrennet i Beaver Creek. Det var tangering av karrierebeste.Foto: SCANPIX/ REUTERS/Mark Leffingwell
TANGERING AV KARRIEREBESTE: Kjetil Jansrud kjørte ned til annenplass i storslalåmrennet i Beaver Creek. Det var tangering av karrierebeste.Foto: SCANPIX/ REUTERS/Mark Leffingwell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Utgangspunktet foran finaleomgangen i storslalåmrennet i Beaver Creek kunne knapt vært mer interessant sett med norske øyne.

Kjetil Jansrud leverte en gnistrende første omgang fra startnummer to, og Aksel Lund Svindal leverte også varene som nest sistemann utfor i første pulje.

Bare hjemmefavoritten Ted Ligety var raskere enn de to nordmennene, som hadde alle muligheter til å innta seierspallen, slik de gjorde det i samme disiplin under OL i Whistler.

Stabil Svindal Svindal klarte imidlertid ikke å straffe ledende Marcel Hirscher, og måtte også se seg slått av Romed Baumann. Dermed endte han på en godkjent femteplass.

- Jeg kjørte ikke bra nok til å kunne vinne dette rennet, men jeg kan ikke snakke om at dette var «stang-ut», for avstanden fram til Ligety var altfor stor for det, sier Svindal, ifølge NTB.

Helgens to konkurranser har endt med en niende- og en femteplass, og dermed henger han godt med i kampen om å vinne verdenscupen sammenlagt for tredje gang. Etter fem kjørte konkurranser, er han nummer tre bak Mario Scheiber og Didier Cuche.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer