- Kunne løpt i blinde

Christina Vukicevic er så drilla at hun kunne løpt 100 meter hekk med bind for øynene.

GODT FORBEREDT: Christina Vukicevic gleder seg til 100m hekk konkuransen i VM i friidrett i Berlin. Hekkekonkuransen for kvinner starter på tirsdag.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
GODT FORBEREDT: Christina Vukicevic gleder seg til 100m hekk konkuransen i VM i friidrett i Berlin. Hekkekonkuransen for kvinner starter på tirsdag. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet.no): - Ja, det kunne jeg. En gang har jeg vel nesten gjort det også. Da regna det så fælt at jeg ikke så noen verdens ting. Men det gikk greit.

- Jeg har jo drevet med dette siden jeg var 16 år, og det blir jo automatisk etterhvert, sier Christina til Dagbladet to dager før hun skal løpe på det knallblå dekket på Olympiastadion.

At rutinene sitter fikk hun nok et bevis på i går, på den siste treninga før tirsdagens forsøksheat.

-Vi drilla og justerte litt teknikk. Men det var ikke så mye å justere på. Alt ser faktisk helt fint ut, nå er det bare å glede seg den siste tida fram til jeg skal løpe. Og det er ikke noe problem. Jeg koser meg stort her, snuser inn atmosfæren og har det bare helt topp, sier Christina.

Må få lommepenger

I morgen tar Christina helt treningsfri, som vanlig før mesterskap.

- Det vi ikke har fått gjort nå, er det for sent å gjøre noe med likevel. Nå handler det bare om å lade opp og samle overskudd, sier pappa og trener Petar Vukicevic.

Som trener er pappa alltid med når Christina konkurrerer. Men akkurat denne gangen har han litt mer makt enn vanlig. Om Chrstina finner noe hun får lyst til å kjøpe, må hun nemlig oppsøke faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer