UTELUKKER IKKE GODSET: Ola Kamara takket nei til tyrkiske Kayseri Erciyesspor. Her scorer han mot Moldove for landslaget tidligere i år. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
UTELUKKER IKKE GODSET: Ola Kamara takket nei til tyrkiske Kayseri Erciyesspor. Her scorer han mot Moldove for landslaget tidligere i år. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

- Kunne tjent mer på 2,5 år der enn på 20 år i Godset

Kamara vraket tyrkisk toppklubb.

Fredag reiste Ola Kamara hjem fra Tyrkia uten å ha skrevet under for eliteserieklubben Kayseri Erciyesspor. Landslagsspissen utelukker ikke å fortsette i Strømsgodset.

De siste dagene har Kamara vært på besøk hos Kayseri-klubben, som ligger sist i den tyrkisk toppserien. Til Drammens Tidende forteller han at han takket nei til en lukrativ kontrakt på 2,5 år.

- Dette hadde vært en stor avtale. Jeg hadde tjent mer der nede på 2,5 år enn på 20 år i Godset. Men penger er ikke alt. Mange ting var bra der nede, men magefølelsen og hjertet sa til slutt nei, sier Kamara til avisen.

Han forteller at han har flere klubbmuligheter. Spissen har kontrakt med østerrikske Ried til 2016, men vil ikke tilbake dit.

Det betyr at også Strømsgodset, som han hjalp til seriegull i fjor, fortsatt er en aktuell arbeidsgiver.

- Jeg kommer aldri til å stenge døren for Godset, sier Kamara.

(NTB)