Kunstgress på Ullevaal - naturgress på Telenor Arena

Gresstull på medaljeplassene på aprilsnarr-tabellen.

KUNSTGRESS: Vålerenga-keeper Lars Hirschfeld ligger med panna i det elendige Ullevaal-gresset. Vålerengas hjemmeside vinner Dagbladets kåring av dagens beste aprilsspøk fra Tippeligaen med sin fyldige dekning av hasteaksjon for å legge kunstgress på nasjonalarenaen.  Foto: Heiko Junge, Scanpix
KUNSTGRESS: Vålerenga-keeper Lars Hirschfeld ligger med panna i det elendige Ullevaal-gresset. Vålerengas hjemmeside vinner Dagbladets kåring av dagens beste aprilsspøk fra Tippeligaen med sin fyldige dekning av hasteaksjon for å legge kunstgress på nasjonalarenaen. Foto: Heiko Junge, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Å bedømme humor er selvsagt en meget subjektiv sak. Det hindrer oss ikke i å kaste oss ut på dypt vann og gi terningkast på tippeligaklubbenes aprilsspøker.Omkring halvparten av klubbene har laget morsomheter rundt eget lag, noen i samarbeid med lokalavisa.

En del har ikke tatt seg bryet med å være narrete i dag, og ender naturlig nok på terningkast 1 og i bunnen av tabellen.

Vi har sikkert oversett noen gode spøker fra noen mindre lokalaviser, og har ikke tatt runden gjennom supportersidene der det sikkert er mer moro å hente.

Men den jobben er vi frekke nok til å overlate til dere lesere. Legg inn lenker til de beste aprilsspøkene vi har oversett i kommentarfeltet!

Her er i alle fall vår rangering av årets aprilsnarrer i Tippeligaen:

1. Vålerenga Vif-fotball.no har gjort seg flid. De har en hovedsak på at arbeidet nå er i full gang på Ullevaal stadion, der det skal legges kunstgress før hjemmekampen mot Molde 12. april.

Og ikke nok med det, de har også en undersak der trener Martin Andresen sier seg kritisk, og et videointervju med direktør Pål Breen som er langt mer positiv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.