Kunstgress på Ullevaal utsettes

VIF og Lyn jubler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Annonse

Naturgresset på Ullevaal har fått utsatt dødsdommen i to år.

Det bestemte Norges Fotballforbund (NFF) på et styremøte søndag, melder Aftenposten.no. Beslutningen er et resultat av flere runder med Lyn, Vålerenga og A-landslaget. En ny vurdering tas om to år.

- Vi har et prinsippvedtak som sier at det vil bli lagt kunstgress på Ullevaal før eller siden, og i år var første «sjekkpunkt». Nå har vi bestemt oss for å vente og ta en ny vurdering i 2009, med tanke på 2010-sesongen. Dette var det bred enighet om, sier generalsekretær i NFF, Karen Espelund.Roser NFF
- Denne konklusjonen er i tråd med de tilbakemeldingene vi har fått underveis, og informasjonen har vært god. Nå håper jeg dette medfører at gressbanen på Ullevaal blir bedre, dette har vært et ankepunkt så langt, sier Torgeir Bjarmann, sportslig direktør i Lyn.

- Først og fremst vil jeg rose NFF for at de har kjørt en ryddig prosess og tatt med oss brukere på råd. Vi hadde et møte med dem og Lyn for rundt en måned siden, hvor vi la fram våre meninger. For oss var det viktig å vite hva slags banedekke det blir, særlig med tanke på hva slags treningsfasiliteter vi skal bygge, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i VIF.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer