Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kunstløpbrøleren: - Mitt verste mareritt ble til virkelighet

Ting gikk ikke helt som det skulle mot slutten av isdansen til den franske duoen Guillaume Cizeron og Gabriella Papadakis i dag.

GLIPP: Gabriella Papadakis sin kjole spilte ikke helt på lag mot slutten av dagens isdans. Foto: Bob Martin/SilverHub/REX/Shutterstock
GLIPP: Gabriella Papadakis sin kjole spilte ikke helt på lag mot slutten av dagens isdans. Foto: Bob Martin/SilverHub/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det franske paret er blant gullfavorittene i kortdans.

Mot slutten av dagens seanse skjedde imidlertid det som ikke skulle skje:

Hempen på Papadakis' kjole løsnet, noe som gjorde at hun tydelig ble satt ut i sluttfasen.

Da Papadakis og partner Cizeron strakk hendene i været mot slutten av dansen, var det lett å se hva som hadde skjedd. Kjolen hadde løsnet, og Papadakis' venstre bryst var synlig for alle som så på løpet. Med en panisk manøver fikk hun dekket seg til igjen

OOOPS: Her oppstår glippen: Gabriella Papadakis sin kjole løsner, og brystet hennes blir synlig. Foto: NTB Scanpix.
OOOPS: Her oppstår glippen: Gabriella Papadakis sin kjole løsner, og brystet hennes blir synlig. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Det var vanskelig å holde fokus. Mitt verste mareritt ble til virkelighet. Jeg innså det med en gang, og begynte å be. Hva annet kunne jeg gjøre? sa Papadakis, ifølge den franske avisen Le Monde.

- Jeg er glad for at de klarte å holde fokus, til tross for det som skjedde, sa trener Romain Haguenauer.

Beklaget

Sophie Thomas designet kjolen, og beklaget seg overfor Le Monde etter løpet.

- Jeg kan ikke forklare hvorfor dette skjedde. Det var bare uflaks, sa Thomas, som selv opplevde det samme da hun holdt på med dans.

Papadakis' partner, Guillaume Cizeron, prøvde å snu hele situasjonen til noe positivt da han møtte pressen.

- Det er ikke noe sånt som dette du forbereder deg på når du trener, men jeg er stolt over måten vi gjennomførte programmet vårt på, selv om vi hadde utfordringer. Vi har alle verdens muligheter til å vinne og kommer til å gjøre vårt beste.

Tett i toppen

Til tross for glippen ligger nemlig den franske duoen på andreplass etter første dag. Canadierne Tessa Virtue og Scott Moir leder med 83,67 poeng, bare 1,74 poeng foran franskmennenes 81,93 poeng.

Konkurransen blir avgjort i morgen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!