Elly Mattiuzzo og Daniele Volanti

Kunstløper (18) død i ulykke

Redningsmannskapet på stedet klarte ikke å redde kunstløpertalentet og hennes forlovede.

Publisert
Sist oppdatert

Lørdag døde den 18 år gamle italienske kunstløperen Elly Mattiuzzo i en alvorlig bilulykke. Det melder blant annet Gazzetta Dello Sport og Italy24News.

Både hun og kjæresten Daniele Volanti (18) omkom i ulykken. De to skal ha vært forlovet.

Ulykken skjedde i San Marino, og italienske medier skriver at Volanti mistet kontrollen på bilen og kjørte over i motsatt kjørefelt.

Det var ingenting redningsmannskapet kunne gjøre. Paret var allerede døde da de kom til ulykkesstedet.

Det skal ha vært to andre biler involvert i ulykken. En av bilene var involvert i krasjet, mens en annen kjørte inn i bilen til 18-åringene etter at de hadde krasjet. Sjåførene i de andre bilene skal ikke ha fått livstruende skader.

Politiet jobber nå med en etterforskning hvor de prøver å finne ut hvorfor bilen til Mattiuzzo og Volanti havnet i motsatt kjørefelt.

Mattiuzzo hadde flyttet fra Milano til San Marino for to år siden for å bo med familiemedlemmer. Hun møtte sin forlovede da de gikk på samme skole på den italienske kysten ved siden av San Marino.

Mattiuzzo var et stort talent i kunstløp. I 2019 var hun med i junior-verdensmesterskapet i kunstløp. Hun var med i en kunstløpgruppe i Milano som het «Hot Shivers». Der var hun en av nøkkelpersonene i gruppa.

Flere fra skøytemiljøet har kommet med sin støtte til foreldrene etter dødsfallet.

- Vi vil alle sende et budskap for at dere skal føle at vi er her. Elly var ei fantastisk jente. Vi var sammen mange dager og delte fine øyeblikk. Vi vil aldri glemme henne, sa moren til en av Mattiuzzo's lagkamerater etter at dødsfallet ble kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer