Brasilianske Malcom går fra Bordeaux til Barcelona

Kuppet overgang i siste sekund - Malcom klar for Barcelona

Malcom var detaljer unna å bli Roma-spiller, men i tolvte time snappet Barcelona brasilianeren. Storklubben betaler Bordeaux nesten 400 millioner kroner.

TIL SPANIA: I siste liten snappet Barcelona opp Malcom, som på det nærmeste var klar for Roma så sent som i går. Foto: AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN
TIL SPANIA: I siste liten snappet Barcelona opp Malcom, som på det nærmeste var klar for Roma så sent som i går. Foto: AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det bekreftet Barcelona tirsdag kveld. Under et døgn tidligere hadde både Bordeaux og Roma gått ut offentlig med at klubbene var enige om en overgangssum for Malcom, men med et nødskrik rakk Barcelona å kuppe det brasilianske stjerneskuddet.

Den spanske fotballgiganten opplyser på sine nettsider at Bordeaux får 41 millioner euro for den 21-årige kantspilleren. I tillegg kommer én million euro i variable kostnader.

Barcelona gir Malcom en femårskontrakt. Det vil si at den varer fram til og med 2022/23-sesongen. Han skal gjennom den obligatoriske legesjekken onsdag. Går alt i orden der, slutter han seg til Barcelona-troppen som er på treningsleir i USA.

Malcom skulle i utgangspunktet lande i den italienske hovedstaden mandag kveld, men det skjedde ikke etter at Barcelona snøt Roma for overgangen i siste liten.

Barcelona skal ha tatt kontakt med Bordeaux etter at klubben mislyktes i å hente Malcoms landsmann Willian fra Chelsea.

Romas plan var å ha med Malcom på flyet til sesongforberedelser til USA allerede onsdag. I stedet måtte italieneren se den ettertraktede 21-åringen ende opp på Camp Nou.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer